• page_head_bg

E Nyanyi melodi kanggo ngresiki urip

Katrangan singkat:

Model produk E

Jinis dayaAdaptor

CADR(PM)50m³ / jam

Ukuran produk19*19*29.2cm

SaringanSaringan Silinder Kab

Tegangan inputDC 24V 0.65A

daya dirating11W


Detail Produk

Tag produk

Download Manual

Ora mung bisa ngresiki lingkungan ruang, nanging uga menehi rasa seneng liwat musik

E minangka produk anyar saka inovasi lintas-wates, tuntunan pembersih sing nggabungake perawatan udara lan fungsi audio.Modul audio Bluetooth sing dibangun, sawise sambungan Bluetooth kasil dipasangake, pangguna bisa muter musik favorit, isi wicara, warta, lan sapiturute. Awake entheng uga nduweni kapasitas filtrasi sing kuat lan efisien.Kita wis nambahake Filter HEPA lan saringan karbon aktif honeycomb, supaya bisa ngontrol polusi partikulat lan polusi gas formaldehida kanthi apik, lan efisiensi filtrasi nganti 99,9% ing ndhuwur!Data kasebut nglindhungi lingkungan urip pangguna kanthi maksimal.

pro_Dteails-(1)
pro_Dteails-(10)
pro_Dteails-(4)
pro_Dteails-(8)

Ing wektu sing padha, kita uga pengin ngurus raos spiritual pangguna, lan ngarep-arep kabeh wong bisa nikmati lingkungan sing seger lan swasana ati sing seneng nalika nggunakake produk kita.Iki uga minangka kauntungan saka E Music Wizard sing mbedakake saka produk liyane.Thanks kanggo akeh tim R&D lan desain sing berpengalaman, produk inovatif kita tansah narik kawigaten.

pro_Dteails-(7)
pro_Dteails-(5)

Kaluwihan

● High-efficiency komposit Filter
Filter HEPA: efisiensi filtrasi partikel ≥0.3μm ing ndhuwur 99.9%;
Filter karbon aktif honeycomb: Nduwe adsorpsi unik, pemurnian lan kemampuan katalitik kanggo formaldehida, seri benzena, TVOC, lan liya-liyane ing udara.

●PM2.5 tampilan angka
Panel bakal nampilake nilai PM2.5 ing lingkungan saiki sawayah-wayah, saéngga para pangguna bisa gampang ngerti nilai polusi udara lan milih mode sing cocog kanggo pemurnian.

●Mayuta-yuta ion negatif
Minangka pembersih udara kanthi ionizer, bisa ngeculake mayuta-yuta ion negatif, sing bisa mbusak bledug kanggo pangguna kanthi maksimal lan nyedhiyakake hawa seger sing kaya alas gedhe.

● bisu
Bisa muter musik kanggo kabeh wong lan nindakake tugas ngresiki hawa kanthi tenang lan ora ngganggu.

● Ngirit energi
Minangka perusahaan sing tanggung jawab, kita kudu tanggung jawab babagan pamrentahan lingkungan, mula kita ngarep-arep supaya produk sing dikembangake bisa nyukupi syarat internasional babagan ijo, efisiensi dhuwur lan hemat energi.

pro_Dteails-(2)
pro_Dteails-(8)
pro_Dteails-(3)
pro_Dteails-(6)

Model produk ES1

Jinis dayaAdaptor

CADR(PM)50m³ / jam

Ukuran produk19*19*29.2cm

SaringanSaringan Silinder Kab

Tegangan inputDC 24V 0.65A

daya dirating11W

remot kontrol --

Sensor bledug/sensor bau

Kualitas udarabiru cahya / oranye / abang

Ion negatif --

Noise (kekuatan swara)55dB(A)

Bobot resik1,65 kg

Ukuran paket25*25*34cm

Kapasitas loading1200/20' 2852/40'H

C2dsd

Aplikasi

Application-(2)
Application-(1)
Application-1

Perusahaan Kita

pro_details-(11)
pro_details-(14)
pro_details-(13)

Hubungi Kita

pro_details-(12)
pro_details-(15)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: